Blev Medlem

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1496741462735{padding-top: 40px !important;background-color: #f1f1f4 !important;}”][vc_column][vc_column_text font_family=”Poiret One” font_weight=”900″]

Bliv medlem af 501st Legion Danish Garrison

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” wpex_bg_overlay=”color” wpex_bg_overlay_opacity=”0.7″][vc_column][vcex_divider color=”#ffffff” icon=”fa fa-empire” icon_size=”30px”][vc_column_text font_family=”Poiret One” color=”#ffffff”]

Sådan bliver du medlem af 501st Legion Danish Garrison.

[/vc_column_text][vc_column_text color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1511604199102{margin-top: 25px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-image: url(http://www.danishgarrison.dk/wp-content/uploads/2017/06/shockstooper6-darker.jpg?id=1124) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”]Først og fremmest vil vi gerne lykønske dig med beslutningen om at blive medlem af 501st Legion Danish Garrison. Vi er en sammentømret, sjov gruppe mennesker, der bruger vores kærlighed til Star Wars udklædning som en kraft for det gode ved at udføre en masse arbejde for velgørende organisationer, der har børn som målgruppe, inden for vores geografiske område.

Grundlæggende krav

Før du kan blive medlem, skal du sikre dig, at du opfylder vores grundlæggende krav. Du skal:

◾Være mindst 18 år gammel
◾Eje en Star Wars Bad Guy dragt af professionel kvalitet
◾Have en ren børneattest

Hvis du foretrækker at tilslutte dig den lyse side af kraften, skal du gå til Nordic Bases website.

Sådan kommer du i gang

Hvordan får du så en dragt, der lever op til 501st Legions høje standarder? Første skridt er, at du bestemmer dig for, hvilken dragt du gerne vil have. Gå til Costume Reference Library for at se en udtømmende liste over dragter, som kan danne grundlag for optagelse i 501st Legion.

Når du har gjort det, begynder du at søge informationer. Der er to steder, hvor du primært skal kigge. Det ene sted er Danish Garrison forum, og det andet sted er 501st Legion delingen (detachment) for den type dragt, du har valgt. Danish Garrisons medlemmer vil med glæde hjælpe dig, men det er under detachments, at du finder dem, der laver dragterne og er de virkelige eksperter inden for hver enkelt type dragt. Du finder det detachment, som din dragt hører under, i Costume Reference Library.

Opret dig på Danish Garrisons forum

Selvom det ikke er en del af den officielle optagelsesproces, vil vi kraftigt anbefale dig at bede om at få adgang til Danish Garrison forum. Her har du mulighed for at introducere dig selv, spørge til råds om, hvilke dele du skal købe og hvor, og mindst lige så vigtigt hvilke dele du ikke skal købe. Der er mange mennesker rundt omkring, der sælger dragter, som de påstår lever op til 501st Legions standarder. Desværre forholder det sig sådan, at de ofte ligger langt under vores standarder, og det resulterer i, at folk får afslag på ansøgning om medlemskab.

Udfyld ansøgningsskemaet

Når din dragt er færdig, og du er tilfreds med, hvordan den ser ud, skal du beslutte dig for, hvilke fire tal du gerne vil have i dit TK-ID. Da vi har mange medlemmer, er mange ID allerede taget. Du kan se en udtømmende liste over de ID, der pt. er ledige her. Vælg flere for det tilfælde, at dit første valg er blevet taget, mens din ansøgning bliver behandlet.

Næste skridt er at udfylde 501st Legions ansøgningsskema på nettet. Når skemaet er indsendt, vil vores Garrison Membership Liaison (GML) blive informeret om din ansøgning og tage kontakt til dig.

Når du har sendt din ansøgning til 501st Legion, skal du sende dine billeder som beskrevet i næste proces under “Gør dine billeder klar” og send dem direkte til vores Garrison Membership Liaison via email på: gml@danishgarrison.dk

Obs: Vi er alle frivillige, så der kan godt gå noget tid, før vi vender tilbage til dig. Vær venlig ikke at spørge, hvorfor du ikke har hørt fra os, før der er gået mindst en uge, siden du indsendte din ansøgning. På forhånd tak.

Gør dine billeder klar

Når GML har kigget på din ansøgning, vil de kontakte dig for at få tilsendt billeder, som skal bruges til godkendelse af din dragt.

Vi har brug for fem billeder fra dig, hvor du står ALENE, på en ENSFARVET BAGGRUND

◾Et billede i profil, hvor du har hjelmen på, står ret og kigger direkte ind i kameraet
◾Et billede taget fra højre side, hvor du har hjelmen på
◾Et billede taget fra venstre side, hvor du har hjelmen på
◾Et billede taget bagfra, hvor du har hjelmen på
◾Et billede uden hjelm, hvor du står i en passende stilling

Disse billeder bliver ikke kun brugt af membership officer til din godkendelse men vil blive redigeret og sat i en ramme med imperiets logo, som til sidst bliver lagt op på Legion og Garrison hjemmesider (klik her for at se 501st Legions grundlægger Albin Johnsons profil som et eksempel på, hvordan dine billeder kommer til at se ud).

Vent på svar fra GML

Når GML har set på dine billeder, vil GML beslutte om din dragt lever op til vores standarder eller ej. Hvis den gør, bliver din ansøgning sendt videre til Legion Membership Officer (LMO). Hvis ikke, så vil GML sende dig en liste over, hvad du skal ændre for at få din dragt godkendt. Denne proces kan gentage sig mange gange, før alle finesser er på plads, men mist ikke modet. Vi gennemgår denne proces for at sikre os, at du til slut står med en fantastisk dragt, som du kan være virkelig stolt af.

Afvent at høre fra 501st LMO

Når GML har godkendt din dragt, videregives din ansøgning til Legion Membership Officer. I nogle tilfælde, f.eks. Sith Lords, gennemgår LMO din dragt en ekstra gang og bekræfter, at den lever op til vores standarder. Som regel er det ikke et problem, men en gang imellem kan de foreslå yderligere forbedringer, før de færdigbehandler din ansøgning om medlemskab.

Hvis din ansøgning godkendes, modtager du en bekræftelse på e-mail. På dette tidspunkt får du dit TK-ID tildelt, og din profil bliver registreret som ”ACTIVE” i Imperiets database. Dette genererer automatisk en webside på vores hjemmeside under de relevante dragter, som er blevet godkendt (gå til 501st Legion Members Area for at se nærmere).

OBS: Denne proces bør kun tage en uge men kan tage op til tre uger!

Begynd at ”troope”!

Tillykke. Du er nu medlem af Danish Garrison. Hvis du ikke allerede har oprettet dig på Danish Garrisons forum, skal du gøre det nu. Når din bruger er blevet godkendt, skal du skrive en besked i denne tråd og bede om adgang på Legion niveau. Så får du adgang til siderne, som kun er for medlemmer, hvor du kan tilmelde dig til arrangementer, deltage i bestilling af merchandise og meget mere.

For yderligere informationer om hvad vi gør, og hvordan du bliver medlem, beder vi dig læse Legion charter.

Links

Søg i medlemsdatabasen (Members Database)

Alle 501st Legion medlemmer

501st Legion Garrisons og Outposts[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]