skip to Main Content

Hvem er Danish Garrison

rex

501st Legion startede som en lille forening for personer, som kunne lide at klæde sig ud som de onde fra Star Wars – såsom Darth Vader og hans stormtropper. Foreningen spredte sig hurtigt og har nu over 10.000 aktive medlemmer fordelt over hele verden.

Som tiden gik, blev medlemmerne af 501st Legion hurtigt klar over, at den popularitet, som de oplevede, når de stillede op som “Bad Guys”, kunne bruges til velgørende formål i deres lokalsamfund. Medlemmer af 501st Legion modtager ikke betaling for at stille op. Vi beder i stedet for om donationer til vores indsamling til velgørenhed. 501st Legion indsamler hundredtusindvis af dollars hvert år til velgørende formål og har fået tilnavnet “The Bad Guys Doing Good”. Vi er altid på udkig efter muligheder for at bringe glæde til dem, der har det svært, og for at skabe opmærksomhed om velgørende formål både lokalt og globalt.

501st Legion er inddelt i Garrisons og Outposts, som hver især dækker et bestemt geografisk område. 501st Legion: Danish Garrison er en ret ny garrison, som er udsprunget fra Nordic Garrison. Vi er nu den eneste garrison i Danmark og står stærkt med 50 medlemmer og flere på vej!

Back To Top