Velkommen og små tips...

Tools and guides, to help you get started on making your new costume.

Redaktør: Garrison Captain of the Guard

Låst
Brugeravatar
10413
Danish Garrison Trooper
Danish Garrison Trooper
Indlæg: 2860
Tilmeldt: tirs 23 aug 2016, 12:48
Geografisk sted: Broby

Velkommen og små tips...

Indlæg af 10413 »

Hej

Velkommen til vores forum i Danish Garrison !

Hvis du gerne vil være med i 501st. og ikke lige helt ved, hvordan du skal komme i gang, så lav en tråd her på forummet med de ideer, som du har omkring en karakter/dragt. Vi har mange medlemmer, som meget gerne står til rådighed med gode tips til hvad, hvor osv.

Noget andet, som du også kan gøre, er at gå ind på denne side : http://databank.501st.com/databank/Costuming:CRL - her finder du alle de godkendte dragter af de "onde" karakterer fra Star Wars, som du kan bladre igennem. Til alle dragter flg. et detachment, som er et seperat forum, hvor man kan finde næsten alt omkring de forskellige dragter - også her er der mange, som gerne hjælper til med gode råd som f.eks kostume mentorer bl.a.

De fleste laver en WIP tråd på det forum, hvor deres dragt hører til - en WIP tråd, er en "Work in progress" tråd, hvor man kan vise med tekst/billeder, hvor langt man er nået og evt. spørge om gode råd. Som vi alle siger, spørg hellere en gang for meget før du klipper/skærer, hvis du er i tvivl, alt andet kan gå hen og blive meget dyrt.

Ikke alle dragter findes i databanken - så hvis du ønsker at lave en dragt, som du ikke kan finde, fordi den måske er fra SW7 eller Rogue One el.lign., så ret henvendelse her på forummet, og vi vil guide dig til, hvordan man så gør.

Hvis du hellere vil være en af de "gode" - så skal du over i vores søsterklub : Rebel Legion, dem finder du her : http://rebellegion.com/- også her er der masser af hjælp at hente.

En del af vores medlemmer er det, som vi kalder dual members, hvilket betyder, at de har både gode og onde dragter og derfor er medlem i begge klubber ;)

Vi har alle været helt nye, så intet spørgsmål er "dumt" - vi står til rådighed og ser frem til at kunne sige velkommen i vores rækker til en masse nye medlemmer ;)
Visas Marr/Bridge Cr/Tie res./Gunner/Jawa/Army Engi./Shadow Scout
Ret:Biker scout,Darth Traya,Tie Pilot,Darth Nihilus
TFE:mentor 2013->,Staff´16->,LCA´19->
Krayt Staff´22->, Spec. DCA´24
LHM´24
DG GML 2016-17,GHM´19-21,GMBO´21

Låst