Ny Rebel Legion detachment - Rogue detachment

Nyheder

Redaktør: Garrison Captain of the Guard

Besvar
Brugeravatar
Lora Skywalker
Rebel Legion Medlem
Rebel Legion Medlem
Indlæg: 319
Tilmeldt: ons 26 okt 2016, 21:50

Ny Rebel Legion detachment - Rogue detachment

Indlæg af Lora Skywalker »

Til dem som enten ikke er Rebel Legion medlemmer, eller ikke har været forbi RL forummet for nyligt, så har RL fået en ny detachment!

Og det tænker jeg er en nyhed, som er værd at sprede, da det betyder et par helt nye kostumer nu fremover kan godkendes i Rebel Legion.

Rogue detachment dækker to typer af kostumer: deflector og disguise.
Deflector er de kostumer, som tilhører karakterer, der forlader Imperiet/First Order ovs. til fordel for Alliancen, Republikken, Resistance ovs. Her snakker om vi f.eks. Bodhi Rook.
Disguise er de kostumer, hvor en oprører m.m. forklæder sig som en fra Imperiet/seperatisterne/Mandalorians m.m. f.eks. Jyn Erso som ground crew.

Der skal være mindre forskelle mellem deflector/disguise kostumerne og deres 'onde' modstykke før de kan godkendes. Der er pt. en ikke så lang liste over kostumer LMO teamet og de nye detachment ledere allerede har sat på som kostumer, der kan godkendes, men man er meget velkommen til at henvende sig til LMO teamet, hvis der er et kostume man mener hører til i denne detachment, men som ikke er på listen endnu. :)

Pt. indsendes kostumer i denne kategori som 'supporters'.
BMO of Nordic Base - Wampa's Cave
DL of Aurora Delegation

Besvar